Product was successfully added to your shopping cart.

Mondariz

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Format: 15 x 75 cl. sticlă.
Tip: Plata
Țară de origine: Spania


Disponibilitate: In stoc

263,41 LEI
+ Adaugă la Favorite

Detalii

Mondariz este sinonim cu calitatea, sănătatea și puritatea. Mai mult de 140 de ani de istorie îl susțin.

Este o apă de mineralizare slabă, care se caracterizează prin calitățile sale benefice pentru sănătate, prin compoziția sa echilibrată și gust unic, finisare si detalii. Ea are un mare prestigiu atât la nivel național și internațional.

Natura granitica a zonei care servește drept filtru de apă, determină compoziția sa caracteristică cu niveluri bune de Calciu și Sodiu.

Ceea ce garantează cea mai înaltă calitate a apei este politica adoptată de țară, pentru a conserva mediul din care provine: zonele în care sunt amplasate sursele sunt protejate în mod oficial de către Uniunea Europeană din 1998, iar zona a fost declarată " Locul de interes comunitar“.
Sursele sunt, de asemenea, protejate de o interdicție de minerit și activitățile industriale din jur au fost interzise.
Anul 1873 este data nasterii companiei, iar in anul 1998 s-a primit certificarea pentru sistemul de management al calității bazat pe standardul ISO 9001-1994 parametri.

Apa Mondariz este celebra datorită prezenței unei Spa importante. Primul a fost construit în secolul al 19-lea, după ce Dr. Enrique Peinador a recunoscut proprietățile benefice ale apei, și a devenit cel mai mare Centru de Spa.

Mulți regi și regine ale secolelor trecute au fost în măsură să se bucure de beneficiile apei Mondariz și putem face același lucru ... chiar și astăzi.

Mai multe informatii

Sursă Spania Reziduu fix la 180°C 179 mg/l
pH 6.71 Calciu 6.6 mg/l
Magneziu 5.2 mg/l Potasiu 5.0 mg/l
Sodiu 47.7 mg/l Clorură 14.7 mg/l
Bicarbonat 160 mg/l Fluorul 0.48 mg/l