Product was successfully added to your shopping cart.

Badoit

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Litraj: 12 x 75 cl. sticlă.
Tip: Efervescent
Țară de origine: FranȚa


Disponibilitate: In stoc

295,20 LEI

Detalii

Cunoscută încă din vremea lui Ludovic al XVI-lea a fos t menționata în 1778 în tratatele medicale, care a apreciat proprietățile sale benefice și sănătoase . Apa Badoit a început să fie îmbuteliata în 1938 de tânărul Auguste Badoit, care , datorita cunoașterii proprietăților digestive și diuretice , a dat numele de la sursă și a avut un success instantaneu.

Apa minerala Badoit vine din inima Masivului Central Saint-Galmier, în Loire printr-un traseu subteran lung , care este in mod natural îmbogățita cu minerale esențiale și îi confera o efervescență delicată.

Ajutata de gazele naturale , care ajută la iesirea la suprafață, apa minerală Badoit dezvăluie un gust subtil și plăcut, care are arome diversificate. Este atât de buna servita la toate mesele pentru lejeritatea si prospețimea sa și este deosebit de apreciata pentru aroma inconfundabila ușor sărata si bulele sale fine. Compoziția sa unică și a balanței de minerale face sursa excelenta. Apa minerala Badoit , este bogata in calciu și magneziu, în timp ce conținutul ridicat de bicarbonat de sodiu ajută la procesul de digestie și este o apă potrivită pentru toata lumea pentru placerea de zi cu zi.

Mai multe informatii

Sursă Saint Galmier (Franta) Reziduu fix la 180°C 1200 mg/l
pH 6 Calciu 190 mg/l
Magneziu 85 mg/l Potasiu 10 mg/l
Sodiu 165 mg/l Clorură 44 mg/l
Bicarbonat 1300 mg/l Silicon 35 mg/l
Fluorul 1.2 mg/l Sulfat 38 mg/l