Product was successfully added to your shopping cart.
Cum se fac cumpărăturile  în magazinul nostru
Puteți naviga prin catalogul nostru selectând secțiunea din meniul de navigare. Puteți găsi mai ușor produsul dorit folosind filtre de cautare. Pentru a vizualiza detalii despre produs dati click pe fotografie. Vei intra în produs si in cazul in care doriti , puteți găsi toate informațiile necesare pentru a le achiziționa. În cazul în care produsele comandate vor fi temporar indisponibile, veți fi informat imediat și notificat despre timpul de procesare a comenzii.
Fisa produsului
In aceasta zona puteti gasi produsul , caracteristicile și detaliile despre produs și prin selectie puteti face alegerea produsului.

Aici găsiți indicatiile, informațiile despre produs și prețul.

Din fișa tehnică a  produsului puteți salva produsul la Lista de Cumparaturi  sau puteti adauga la Cosul de Cumparaturi.
Adauga produs la Cosul de Cumparaturi
Pentru a achiziționa un articol, trebuie să-l adăugați la Cosul  de Cumpărături.

Pentru a adăuga un produs la Cosul  de Cumpărături puteți să faceți clic pe Adăugați la Cosul de Cumparaturi.

Produsul va fi adăugat la Finalizarea comenzii și puteți vizualiza în orice moment, prin mutarea mouse-ul pe Cosul de Cumparaturi. Puteți alege să continuați cumpărăturile prin adăugarea altor produse în Cosul de Cumpărături, sau sa  finalizati achiziția..

Când accesați prima pagină a Cosului de Cumpărături, puteți selecta modul de expediere și de plată, și de a schimba cantitatea de produse comandate. Valoarea totală a comenzii, care va apărea pe prima pagină a Cosului de Cumpărături corespunde cu valoarea comenzii finale totală.

Datele de  Confirmare pentru a continua cu comanda.
Încheiați comanda
Pentru a finaliza comanda, trebuie să introduceți adresa de destinație.
Dacă sunteți deja înregistrat puteți introduce codurile de acces și de a prelua adresa salvata anterior.

Făcând clic pe Continuați, veți fi direcționat către datele de confirmare pe care trebuie să le  verificati dacă datele introduse și produsele achiziționate sunt corecte.

Făcând clic pe Finalizați Comanda veți fi direcționat către pagina de plată sau la sfârșitul comenzii, sa alegeți să platiti prin alta modalitate.

Achiziția dvs. este finalizată atunci când ajunge la pagina Vă mulțumesc și vi se atribuie un număr de ordine.
Veți primi o confirmare prin e-mail în câteva minute.