Product was successfully added to your shopping cart.

Borjomi

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Litraj: 12 x 50 cl. sticlă.
Tip: Efervescent
Țară de origine: Georgia


Disponibilitate: In stoc

249,78 LEI

Detalii

Borjomi este apa minerala de origine vulcanică născuta în urmă cu peste 1500 de ani, care ridica la suprafață carbon natural de la o adâncime de 8-10 kilometri.

Spre deosebire de alte ape , este bogată în bicarbonat de sodiu. Borjomi nu are timp să se răcească înainte de a ajunge la suprafata si se stinge la temperatura (38-41 ° C). Stânca solidă a munților caucazieni îmbogățește apa cu peste 60 de compuși minerali obtinuti de-a lungul procesului de filtrare.

Muntii Caucaz, ofera una din cele mai frumoase locuri din lume, a fost renumit pentru frumusetea lui cu mult timp în urmă. Parcul Național Borjomi – Kharagauli acoperă mai mult de 700 de kilometri pătrați și este cea mai mare din Europa. Parcul este situat la o altitudine de 850-2500 de metri deasupra nivelului mării și natura acesteia a rămas intactă până în această zi.

Potrivit specialiștilor nutriționiști consumului regulat al apei Borjomi vă permite să normalizati nivelul pH-ului și creeaza condiții optime pentru metabolism.

Deoarece compoziția minerală a acestei ape este bine echilibrata , este consumata în mod tradițional ca apă de masă.

Sticla este ușor de recunoscut prin culoarea albastru-verde și incizia cerbului în prim-plan - simbolul Borjomi - văii, elementele definite în timpul erei sovietice.

Mai multe informatii

Sursă Borjomi-Kharagauli National Park (Georgia) Reziduu fix la 180°C 2210 mg/l
pH 6.5 Calciu 65 mg/l
Magneziu 27 mg/l Potasiu 18 mg/l
Sodiu 750 mg/l Clorură 190 mg/l
Bicarbonat 1960 mg/l Sulfat 6 mg/l