Product was successfully added to your shopping cart.

Evian

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Litraj: 12 x 75 cl. sticlă.
Tip: Plata
Țară de origine: FranȚa


Disponibilitate: In stoc

183,93 LEI

Detalii

Noua sticla Evian Pure spune povestea unei ape minerale naturale unice, îmbuteliată la sursă, fără a suferi nici un tratament de către om.

Apa mineral plata Evian curge de la sursa de Evian-les-Bains, după o cale naturală de filtrare lentă ,într-un ghețar antic, în inima Alpilor francezi, prin care dobândește un echilibru mineral unic în lume. Grație efectelor sale benefice asupra sănătății, recunoscuta oficial de Academia de Medicina franceză în 1878 cu cel mai mic continut de sodiu și un conținut scăzut de minerale , prin caracteristicile sale unice, gustul său racoritor potoleste setea, este potrivita pentru toate vârstele și în special recomandat pentru mamele și copii ca fiind extrem de pura.

Perfecta , prin natura ei, cu conținutul său unic și perfect echilibrat de minerale, apa minerală naturală Evian Pure se caracterizează printr-o sticlă superioara , cuvantul"pure" fiind tipărit pe verticala, apreciata și recomandata de Top Chef și Sommelier și sunt disponibile în cele mai bune restaurante, hoteluri si cluburi de noapte din lume.

Mai multe informatii

Sursă Evian-les-bains (FranȚa) Reziduu fix la 180°C 309 mg/l
pH 7.2 Calciu 80 mg/l
Magneziu 26 mg/l Potasiu 1 mg/l
Sodiu 6.5 mg/l Clorură 6.8 mg/l
Bicarbonat 360 mg/l Silicon 15 mg/l
Nitrat 3.7 mg/l Sulfat 12.6 mg/l