Apa Liz, la fel ca toate apele minerale naturale din Germania, este diferita de toate celelalte surse europene, care poziționează această sursă printre oligominerale.
Ea are importante proprietati digestive si este potrivita pentru toți acei oameni care practică o mulțime de activități fizice și sport, doar prin faptul că acesta este capabila să aiba o mulțime de săruri minerale dispersate prin piele prin transpirație.
Acesta are un conținut foarte scăzut de sodiu și este singura apă îmbuteliată din Germania, care este servita cu "plug-in-picurare" ca o sticlă de vin elegant, și este recomandata de celebrul bucătar german dl Juan Amador (3 stele Michelin) .
În 2010, Apa LIZ a câștigat Premiul de Design din categoria "Design de ambalaje".
Liz este combinația perfectă de design de exceptie, functionalitate si placere.
Sursă | Bad Vilbel (Germania) | Reziduu fix la 180°C | 450 mg/l |
---|---|---|---|
pH | 6.4 | Calciu | 102 mg/l |
Magneziu | 35.4 mg/l | Potasiu | 1.5 mg/l |
Sodiu | 14.1 mg/l | Clorură | 27,8 mg/l |
Bicarbonat | 428 mg/l | Nitrat | 6.2 mg/l |
Fluorul | 0.10 mg/l | Sulfat | 36 mg/l |