Product was successfully added to your shopping cart.

Perlage

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Litraj: 12 x 70 cl. sticlă.
Tip: Efervescent
Țară de origine: Polonia


Disponibilitate: Nu este in stoc

149,87 LEI
STOC EPUIZAT

Detalii

"Perlage" este numele unei metode speciale de saturare cu dioxid de carbon natural. În acest proces, bule mici sunt eliberate lent, făcând astfel apa incredibil de delicată și cu un gust rafinat.

Perlage este apa minerală unică în categoria sa. Metoda Perlage este similară cu cea aplicată în producția de cele mai bune vinuri spumante și șampanie. Este un produs ideal atat pentru amatorii de ape minerale carbogazoase și pentru cei care prefera apa naturala.

Datorita proprietatilor sale unice, Perlage este un acompaniament perfect pentru toate mesele. Datorită gustului său neutru, Perlage se combină într-un mod ideal pentru fiecare fel de mancare si cele mai bune vinuri. Bule mici și compoziția unică a ingredientelor face ca gustul ei sa fie special, în timp ce dioxidul de carbon natural și conținutul scăzutde sodiu ajuta la digestie.

Idrosommelier una dintre cele mai recunoscute din lume - Michael Mascha - Perlage descrie apa ca excelenta pentru toate produsele alimentare: "Perlage este o mare de apă pentru prânz și cină." Bule mici dau o aromă subtilă și sensibilitate, în timp ce nu domină gustul alimentelor. " De asemenea, bule de Perlage purifica papilele gustative îmbunătățesc simțul gustului si faciliteaza digestia. Conținutul de sodiu scăzut, face gustul de apă naturală și subtilă, neîncetând chiar și la cele mai delicate mese.

Perlage, are un plus in față de a fi o apă minerală excelenta, de asemenea, are un design unic. Intens de culoare albastru dezvoltat special pentru Perlage combină eticheta tradițională și printuri frumoase care fac sticla eleganta si chic.

Perlage este apreciata pentru calitatea înaltă și are un gust delicat, în multe țări ale lumii, iar în Italia tocmai a devenit sponsorul principal al celebrului Mille Miglia.

Ambasadorul Perlage începând cu 2013 de excepție, este Monica Bellucci, o pictogramă de stil și frumusețe. Monica este fata din cele mai multe dintre noile campanii publicitare de Perlage. Spotul în cazul în care apare, este fata care a fost împușcata în frumoasa Portofino (Italia).

Mai multe informatii

Sursă Nałęczów (Polonia) Reziduu fix la 180°C 440 mg/l
pH 7.1 Calciu 117.2 mg/l
Magneziu 24.3 mg/l Sodiu 6.7 mg/l
Bicarbonat 486.2 mg/l Silicon 19.1 mg/l
Fluorul < 0.5 mg/l