Product was successfully added to your shopping cart.

Saint Geron

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Litraj: 12 x 75 cl. sticlă.
Tip: Efervescent
Țară de origine: FranȚa


Disponibilitate: In stoc

270,22 LEI

Detalii

Saint Geron din Auvergne, sursa din Masivul Central din Franța, se mândrește cu o istorie naturală lungă. Este una din sursele de apa minerală naturală carbogazoasă cu o istorie de mii de ani: ca apa de ploaie ce se infiltrează în sol și în jos, în crăpături care urmează să fie înrădăcinate adânc în pământ. Apoi reapare la suprafață în splendoarea purității sale, pentru că pe timpul traseului său lung este îmbogățită cu săruri minerale.

Apa Saint Geron a primit numeroase premii: medalia de argint la "Industrielle Meridionale de Nîmes", în 1888, Diploma de Onoare la Paris, medalia de aur la Alger în 1889.Bogata în calciu și magneziu, de " Reine des Eaux de masă de "(Regina apelor de masă), declară cu mândrie originile și caracteristicile sale:" zero bacteria." Pentru virtuțile sale medicinale se recomanda in combaterea anemiei, probleme intestinale, diabet sau chiar rahitism si guta.

Sursa-limită de vârstă a fost o comoară în piept la înălțimea istoriei sale. Un recipient fin la răcoarea in subteran. Acesta este obiectul de sticlă de 75 cl, proiectat de artistul spaniol Alberto Bali: o sticlă de formă subțire, cu o bază pătrată, laturile ușor concave, care oferă o aderență bună in mână.

Mai multe informatii

Sursă Le Source Romaine (Franta) Reziduu fix la 180°C 1158 mg/l
pH 6 Calciu 79.1 mg/l
Magneziu 53.7 mg/l Potasiu 18.40 mg/l
Sodiu 255.5 mg/l Clorură 44.20 mg/l
Bicarbonat 1128.9 mg/l Nitrat <0.10 mg/l
Sulfat 20.40 mg/l