Product was successfully added to your shopping cart.

Voss

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Litraj: 12 x 80 cl. sticlă.
Tip: Carbogazoasa
Țară de origine: Norvegiei


Disponibilitate: In stoc

270,22 LEI

Detalii

Voss s-a născut în mediul necontaminat al Norvegiei și este una dintre cele mai pure și cristaline ape din lume.

Printre ghețarii și rocile din sudul Norvegiei, este sursa de apa VOSS, care, datorită vechimii de secole a procesului de filtrare a apei naturale , fara un contact cu aerul sau alți poluanți, este atât de scăzut în sodiu și aproape lipsit de minerale, care dobândește un gust curat, inimitabil.

Grație unui design inovator și iconic, această apă pură arteziană a realizat succese importante în lumea celor mai pretentiosi consumatori, devenind apa preferată a multor celebrități. Apa Voss este, de asemenea, foarte populara, cu iubitorii de vin din cauza purității sale este un complement perfect.

Voss sprijină angajamentul continuu a "Fundației Voss", a cărui misiune este de a asigura in comunitatea sub-sahariană din Africa disponibilitatea apei pure si potabile. Voss este, de asemenea, angajata față de mediul înconjurător printr-o serie de măsuri mari, prietenoase cu mediul pentru a respecta neutralitatea carbonului până la 100%.

VOSS PLATA
Puritatea apei este definită în parte de nivelul de minerale din specificațiile de apă îmbuteliată și este denumit "reziduu" (TDS). Nivelurile de solide dizolvate în VOSS sunt extrem de scăzute în comparație cu alte ape îmbuteliate.

Mai multe informatii

Sursă Iveland (Norvegiei) Reziduu fix la 180°C 290 mg/l
pH 5 Calciu 5 mg/l
Magneziu 1 mg/l Sodiu 90 mg/l
Clorură 12 mg/l Fluorul 0.1 mg/l
Sulfat 5 mg/l