Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni și Conditii | Conditii de Utilizare | Politica de Retur | Politica de Confidențialitate | Politica de utilizare Cookie-uri

 

Bine ati venit pe site-ul nostru. www.apedelux.ro

Accesul la și utilizarea www.apedelux.ro sunt reglementate de către acești Termeni de utilizare.
Accesul la și utilizarea acestui site, precum și achiziționarea de produse pe www.apedelux.ro , necesită citirea, cunoașterea și acceptarea acestor termeni de utilizare. Site-ul este gestionat și întreținut de Kynetos srl, cu sediul în Italia, Via E. De Amicis, 4 / A - 47121 - Forlì (FC), Inscr. Reg. Imp, C. F. și TVA-ul nr. 03544820404, Cap. Soc. Euro 100.000,00 denumit în continuare „vânzător“.

Pentru informații juridice suplimentare, vă rugăm să consultați secțiunile Condițiile generale de Vânzare, Politica de returnare și Politica de confidențialitate.
Vânzătorul poate modifica sau pur și simplu, să actualizeze, în totalitate sau în parte, acești Termeni de utilizare. Modificările și actualizările din Condițiile generale de utilizare vor fi adoptate și vor fi obligatorii odată ce a postat pe site-ul Web în această secțiune. Prin urmare, ar trebui să accesați periodic această secțiune pentru a verifica publicarea celor mai recente și actualizate Condițiile generale de utilizare a www.apedelux.ro

Amintiți-vă că sunteți singurul responsabil pentru utilizarea www.apedelux.ro și a conținutului său. Faptul ca Vânzătorul nu va fi considerat responsabil pentru orice utilizare care nu respectă legile în vigoare, site-ul și conținutul său de către oricare dintre utilizatorii săi, va fi tras la răspundere delictuala pentru neglijență gravă.

În special, va fi unul și numai unul responsabil pentru comunicarea de informații și de date incorecte sau false cu privire la terțe părți, deși și-au dat acordul lor, precum și luarea în considerare a utilizării necorespunzătoare a acestora.

În cele din urmă, din moment ce fiecare material va fi descărcat și obținut prin utilizarea la alegere și de servicii pe propriul risc, nici o responsabilitate pentru orice deteriorare a sistemelor informatice sau pierderea de date nu cade pe utilizator și nu pot fi atribuite Vânzătorului. Vânzătorul nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice daune care rezultă din inaccesibilitatea serviciului sau de la daune cauzate de viruși, fișiere corupte, erori, omisiuni, întreruperi ale serviciului, probleme legate de rețea, furnizori, conexiunile telefonice și / sau de calculator, pentru accesul neautorizat, modificarea datelor, eșec și / sau funcționarea necorespunzătoare a echipamentelor electronice.

Sunteți responsabil pentru păstrarea în siguranță și utilizarea corespunzătoare a sistemelor lor și propriile lor informații cu caracter personal, inclusiv acreditările de acces la zonele cu acces limitat ale site-ului, precum și pentru orice daune sau prejudiciu care ar putea apărea împotriva Vânzătorului sau părți lor terțe, ca urmare incorecta de utilizare, pierderea sau eliminarea unor astfel de informații.

Politica de confidențialitate 1.
1.1
Vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate care se aplică, de asemenea, în cazul în care accesul utilizatorilor la www.apedelux.ro și de a folosi serviciile relevante pentu a cumpăra orice produs. Politica de confidențialitate vă va ajuta să înțelegeți modul în care www.apedelux.ro colectează și utilizează datele personale și în ce scopuri.

2. Drepturi de proprietate intelectuală
2.1
Conținutul www.apedelux.ro, cum ar fi, de exemplu, lucrări, imagini, fotografii, dialoguri, muzica, sunete, videoclipuri, documente, desene, figuri, logo-urile si orice alte material în orice format, publicat pe www.apedelux.ro , inclusiv meniuri, pagini web, grafica, culori, scheme, instrumente, fonturi, design-ul site-ului, diagrame, machete, metode, procese, funcții și software, care fac parte din www.aprdelux.ro , sunt protejate prin dreptul de autor, precum și orice altă proprietate intelectuală a deținătorilor vânzătorului și a altor drepturi.
„Reproducerea, în totalitate sau parțial , în orice formă, a conținutului www apedelux.ro , fără acordul expres în scris a vânzătorului și, dacă este cazul, a celorlalți deținători de drepturi.

3. Mărcile comerciale
3.1
Denumirile produselor vândute pe siteul www.apedelux.ro sunt mărci comerciale înregistrate ale proprietarilor respectivi și sunt utilizate în cadrul www.apedelux.ro cu scopul unic de a distinge, de a descrie și publicitatea produselor de vânzare pe www. apedelux .ro
Orice utilizare a acestor mărci comerciale nu respectă legea și, ca neautorizată, este interzisă și cu consecințe juridice grave. In nici un fel să nu fie utilizate astfel de mărci comerciale și orice alt semn de www.apedelux.ro pentru a genera un profit necuvenit din caracterul distinctiv sau renumele acestor mărci sau de a fi în detrimentul proprietarilor lor.