Product was successfully added to your shopping cart.
Faceți o returnare
Puteți returna orice produs in termen de 14 zile lucrătoare de la data livrării, după cum urmează:

- Asigurați-vă că produsele sunt în aceeași stare pe care le-ati  primit
- Pregătiți pachetul în cutia pe  care ați primit-o (sau o cutie de aceeași   mărime si rezistenta) detalii care acoperă prima expediție
- Contactați serviciul clienți (customercare@apedelux.com) pentru a stabili data și locul de colectare
 
Vei primi o rambursare care va include atât costul produselor returnate cat si  expedierea și livrarea comenzii (de livrare).

Veți primi o confirmare prin e-mail când vom accepta returnarea.

Vă rugăm să rețineți că putem rambursa doar produsele returnate în mod corespunzător. În cazul în care returnarea nu îndeplinește condițiile enumerate mai sus, nu putem face rambursarea, iar comanda va fi trimisa înapoi.

Puteți verifica starea de întoarcere cu numărul de urmărire prin apelarea taxa gratuit numărul 800 130670 sau trimiterea unui e-mail customercare@apedelux.com
Rambursări
Când depozitul nostru primește returnarea  s-a  si verificat daca  au fost îndeplinite toate condițiile, vă vom trimite o confirmare prin e-mail de acceptare a returului.

Timpul de rambursare depinde de metoda de plată utilizată pentru comanda:

Card de credit sau de Payal:
Cotatia  monedei  depinde de instituția care a emis cardul de credit, termen de 14 zile lucrătoare.
Vă reamintim că data creditării va fi în continuare la fel, asa ca nu va suferi nici o pierdere în ceea ce privește dobânzile bancare.

Cumpara la livrare (numerar la livrare):
Rambursarea are loc in  contul bancar pe care îl indicați la efectuarea comenzii, astfel încât timpul depinde de corectitudinea datelor pe care ni le furnizați, în orice caz, în termen de 14 zile lucrătoare.